Alexandra Stan dezbrăcată… din nou

Alexandra Stan a comis-o din nou. S-a filmat goală și imaginile au ajuns pe internet, spre deliciul fanilor ei și nu numai.

Alexandra Stan este cunoscută pentru aparițiile sale mai puțin ortodoxe în mediul vitual, artista neefind o fire pudică de fel. Totuși, cei care o urmăresc au decis să o pună la zid pentru ultimul filmuleț apărut pe internet în care aceasta a fost protagonistă, în care Alexandra apare complet dezbrăcată, dansând.

La scurt timp, video-ul a ajuns pe site-urile de filme pentru adulți, iar cirticile la adresa cântăreței s-au sporit. Totuși, Alexandra a ținut să menționeze că filmulețul era dedicat în exclusivitate iubitului ei, explicând că imaginile au ajuns din greșeală pe internet.

Ulterior, la două zile după ce filmarea a ajuns pe site-urile XXX, reprezentanții cântăreței au luat legătura cu administratorii și au solicitat eliminarea acestora de pe platformă. „Video has been removed at the request of the copyright owner” (filmul a fost eliminat la solicitarea deținătorului drepturilor de autor) este mesajul care apare acum pe pagina respectivă. Chiar și așa, mai există unele imagini și filmulețe cu vedeta pe site-urile destinate adulților, având în vedere conținutul publicat de aceasta în mediul online.

„Un mic mesaj pentru pentru cei care au văzut ultimele știri cu mine. Sper că nu v-au deranjat imaginile care au ajuns din greșeală pe internet. Au fost făcute drept cadou pentru iubitul meu! Subiect închis”, a spus Alexandra Stan, după ce imaginile cu ea, goală, au stârnit controverse în mediul virtual, aceasta primind sute de mesaje în urma incidentului, unele dintre ele având un conținut explicit…

„Înainte de a judeca pe cineva, consider că e tare ușor să aruncăm cu vorbe asupra oamenilor, fără să analizăm prea mult o situație. Din răutate, din frustrare, din ignoranța, dintr-un complex de inferioritate, din nimic, din motive greu de înțeles. Iar eu, după 10 ani de carieră internațională, am fost acuzată de “disperare și nevoie de atenție, fără să am un plan de marketing pregătit”.

Oare chiar așa să fie? Mai ciudat mi se pare faptul că “acuzele” vin de la o persoană care are experiență în PR și marketing, care a lucrat (sau încă lucrează) cu artiști din muzică. (…) Suntem în 2019, am ales să fiu liberă, să mă accept pe mine așa cum sunt. La 30 de ani îmi iubesc corpul și sunt în perioada de „mă simt bine în pielea mea”, despre care pomenește și Beyonce. Sunt free să postez ce vreau, obișnuiți-vă. Nu poți să desființezi un artist pentru că e sexy.

Dacă-mi expun formele, nu înseamnă că nu sunt o femeie puternică, independența, că nu am management sau planuri de marketing. Tocmai, știu bine ce vreau și cine sunt. Suntem în era libertății, a sincerității. Poate că ar fi mai bine să ne susținem între noi. Noi, femeile…noi, artiștii…noi, persoanele din muzică din România. Dar, după cum spuneam, eu susțin libertatea de exprimare, așa că fiecare poate să scrie despre orice și ce vrea”, a fost replica Alexandrei Stan.

sursa: click.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *