Cum să aduci armonie în cuplu? Simplu. Sex oral.

Sexul oral aduce armonia în relaţie. Nu numai că repară problemele din plan sexual, dar sexul oral promite să vă ofere un tonus mental, care e necesar pentru armonia unei relaţii.

Beneficii sex oral

Orgasmul şi înghiţirea spermei sunt cele două maniere prin care sexul oral te face mai fericită. În timpul orgasmului se eliberează în organismul tău endorfine şi alte substanţe care îţi oferă o stare de bine.

După un orgasm eşti mai relaxată şi ai un somn mai odihnitor. Cât despre înghiţirea spermei, dacă poţi trece peste senzaţia de scârbă, te aşteaptă o serie de beneficii uimitoare. Sperma este, datorită compoziţiei sale, un excelent antidepresiv! Cocktail-ul de endorfine vă face să fiţi mai înţelegători şi toleranţi unul cu celălalt, iar efectele antidepresive ale spermei funcţionează ca un afrodiziac, vei avea tot mai mult chef de sex, spre bucuria iubitului tău!

Corelat cu înghiţirea spermei, sexul oral îţi aduce şi alte beneficii. În compoziţia spermei găsim zinc, calciu, potasiu, fructoză, proteine. Aşadar, acest lichid reprezintă o sursă bogată de nutrienţi, care îţi îmbunătăţeşte starea de sănătate. Te vei simţi mai energică, iar pofta ta de viaţă va avea efecte magice şi asupra relaţiei tale.

sursa: click.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *