Amber Rose la limita decentei!

Cântăreața de hip-hop s-a îmbrăcat în cel mai mic costum de baie posibil, cu nișe slipi care sunt, efectiv, formați din două ațe. Pentru că scopul era să se laude cu corpul și posteriorul ei, vedeta s-a fotografiat pe balcon și apoi a postat imaginile pe contul ei de Instagram.

amber_02 amber1 amber2

E clar ce a urmat. Presa internațională a preluat imediat imaginile, fanii au rămas fie șocați, fie plăcut impresionați… cert e că a reușit să creeze isterie și să determine viralizarea fotografiilor.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 592 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *