Mihaela Radulescu in costum de baie. Se tine bine la cei 45 de ani care ii are

Mihaela Rădulescu a fost protagonista unei ședințe foto destul de sexy și pentru că este foarte mândră de felul cum arată a ținut să le arate și fanilor ei, dar mai ales celor care ”găsesc nod în papură”, faptul că trupul ei nu necesită editare foto.

mihaela-radulescu_60_72d475dbea mihaela-radulescu1_01_80550ac2e4

”Orice sedinta foto cu Marius Baragan inseamna si distractie de calitate, nu numai poze superbe ! Poza e facuta de Anca si n-a cunoscut photoshop-ul, inca:). Asa ca, pentru gasitorii de noduri in papura, retineti ca sportul prestat zilnic, alimentatia sanatoasa, voia buna si iubirea construiesc cea mai placuta silueta”, a scris Mihaela Rădulescu pe pagina sa de Facebook.

Tu ce părere ai? Îți place cum arată Mihaela Rădulescu?

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 592 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *