Andreea Marin doar cu un prosop peste trupul dezgolit

Andreea Marin îşi ţine fanii la curent pe contul ei de Facebook în legătură cu etapele curei ei de detoxifiere pe care o urmează în Turcia. Vedeta le-a spus celor interesaţi ce mănâncă, ce bea, ce ritualuri urmează, ce sporturi face şi a ilustrat această experienţă cu un calup interesant de fotografii, postate pe contul ei de Facebook.

Printre acestea, şi câteva imagini din timpul unei sesiuni de masaj, în care Andreea apare dezbrăcată, acoperită de un prosop, care îi ascundea totuşi goliciunea. Cu o floare prinsă în păr, zâmbăreaţă şi liniştită, „Zâna” le împărtăşeşte prietenilor ei curioşi paşii pe care îi urmează în această cură.

andreea-1_20_27d976990e andreea-3_15_d143e4af12 andreea-4_09_6a77ebf18d

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 592 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *