Anna Lesko la limita decentei pe plaja

Artista arată perfect acum și a mers într-o scurtă vacanță, unde pare să se relaxeze de minune și unde face plajă… topless. Anna s-a lăsat filmată stând pe șezlong, cu spatele la camera de luat vederi, îmbrăcată doar cu o pereche de bikini minuscui, de culoare neagră, care îi pun în evidență fundul bombat. „O plajă pustie. Mă simt hot”, a precizat ea pe rețeaua de socializare unde a publicat imaginile de-a dreptul incendiare.

anna-lesko

„Parca nu se vede cat este de pustie plaja…sa se intoarca sa o vedem mai bine :)))”, „Like dacă si voi ati oprit video să îi vedeţi fundul”, „Pustie… dar plina de suflet..!!!:))”, „O plaja pustie si un fund minunat!!!”, sunt câteva dintre mesajele admirative scrise de fani.

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 592 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *