Balul Bobocilor PORNO! Directoarea a oprit spectacolul cand au aparut elevele asa pe scena

Scene desprinse parca dintr-un film pentru adulti la Balul Bobocilor de la olegiul Economic ”Anghel Rugină” din Vaslui, care a avut loc ieri, la Casa de Cultură “Constantin Tănase”. Alaturi de invitatul special, Morris, au intrat pe scena si doua fete mai mult dezbracate decat imbracate ce au facut-o pe directoare sa isi iasa din minti si sa opreasca spectcolul.

bal_boboci_1

Cadrele didactice prezente au luat foc în momentul în care pe scenă si-au făcut aparitia, alături de cântăret, două domnişoare puţin cam dezbrăcate şi cu niste mişcări deocheate, care aminteau mai degrabă de o petrecere pentru adulţi şi nu de un eveniment organizat de o unitate de învăţământ.

bal_boboci_5

Chiar dacă dansul lasciv al fetelor au băgat publicul în delir, în mare parte elevi de clasa a IX-a, la mijlocul primei melodii interpretate de artist, prezentatoarea evenimentului a intervenit şi le-a rugat pe cele două dansatoare să coboare de pe scenă.

DJ Morris a refuzat să îşi continue momentul artistic fără colegele sale, la insistenţa prezentatoarei, care a replicat că decizia apartine doamnei director de la “Anghel Rugină”, aşa că artistul a ales să părăsească scena.

bal_boboci_4_01

În cele din urmă concertul DJ-ului a fost amânat pentru mai târziu, acesta ducându-si mometul artistic la final într-un club din oraş, acolo unde elevii au continuat petrecerea.

bal_boboci___01

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *