Bianca Dragusanu a decis sa se dezbrace dupa doi ani

După ce a pozat în trecut în lenjerie și costume de baie, Bianca a trecut la ținute mai… decente. Rochii sau costume deux-pieces au fost printre ținutele preferate de fosta doamnă Slav. De curând însă ea acceptat provocarea de a apărea din nou pe un podium de prezentare în lenjerie sexy.

bianca_dragusanu_58_78397d5f41

Vedeta este invitata specială a unei prezentări de modă care va avea loc joi, 15 ianuarie, în Princess Club. Bianca va defila în lenjerie sexy, după aproximativ doi ani în care a evitat astfel de apariții. Ea va urca e podium alături de cele mai atrăgătoare modele de la noi.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 592 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *