Acesta este pretul pentru care Bianca Dragusanu renunta la haine

În noaptea de joi spre vineri, Bianca Drăguşanu a renunţat la haine în public, în cadrul unei prezentări de modă, sărbătorind astfel libertatea, după despărţirea de Victor Slav.

bianca-dragusanu-goala-playboy-4

Pentru prima oară după patru ani, Bianca a defilat îmbrăcată în lenjerie intimă şi acoperită doar cu un dezabie transparent, din dantelă, care îi punea în valoare picioarele lungi şi îi descoperea strategic decolteul abisal.

Acest gen de expunere are însă şi un preţ, deloc de neglijat. 2.000 de euro a încasat Bianca pentru 40 de minute, cât a durat prezentarea. Aşadar, celebra roşcată se dezbracă, dar nu pe mai puţin de 50 de euro pe minut.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 592 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *