Bianca Iordache, poze incendiare pe plajă

Bianca Iordache nu mai are nevoie de nicio prezentare! Fosta lui Alex Bodi a făcut ”valuri” pe plaja din Mamaia după ce s-a unduit în cele mai sexy poziții, pentru un selfie perfect! Nu a știut că, în spatele ei, altcineva va surprinde ”culisele” acestor scene extrem de fierbinți. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate imagini incendiare! 

De-a lungul timpului, Bianca Iordache a reuşit să frângă multe inimi! Şatena a muncit din greu pentru a avea un corp de invidiat și recunoaște că a apelat şi la ajutorul medicilor esteticieni de câteva ori.

Fosta cucerire a lui Alex Bodi nu a ascuns acest lucru, ba chiar a vorbit fără ocolişuri despre operaţiile estetice pe care le are.

Tânăra a povestit într-un interviu că și-a pus silicoane, are și o liposucție, iar cu grăsimea ce i-a fost extrasă şi-a mărit posteriorul. Totodată, la nivelul feței a ales să-și pună botox, dar și acid în buze.

Bianca Iordache, ipostaze senzuale pe litoral

Recent, paparazzii CANCAN.RO au surprins-o pe focoasa şatenă în timp ce se relaxa pe plaja din Mamaia, în căutarea selfie-ului perfect. Iar dacă tot are cu ce să se mândrească, de ce să nu împartă acest peisaj senzaţional şi cu cei din jurul său?

Așadar, după ce a ajuns pe plajă, a scăpat repede de haine şi a rămas doar în costumul de baie extrem de sexy, iar apoi s-a unduit în toate pozițiile pentru a obține poza perfectă.

Nu vă putem spune cum i-au ieşit pozele, dar vă arătăm ”culisele” ședinței foto. Bianca a stat în cele mai neortodoxe poziţii pentru ca fotografiile să fie cât mai bune.

Astfel am şi aflat cum a reuşit Bianca să îi cucerească pe foştii săi iubiţi. Chiar ea declara la un moment dat că, inițial, există o atracție fizică, până a se cunoaște mai mult două persoane, iar Bianca la capitolul „aspect” excelează.

După ce şedinţa foto s-a terminat, şatena şi-a reluat activitatea pe reţelele de socializare, profitând în continuare şi de vremea frumoasă de la malul mării!

sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *