Fiica Andreei Berecleanu, aproape dezbrăcată la plajă. Cum arată Eva?

Fiica Andreei Berecleanu și a lui Andrei Zaharescu s-a transformat într-o adevărată femeie. Și profită de fiecare ocazie pe care o are pentru a-și etala formele.

Eva Zaharescu, extrem de îndrăzneață în mediul online

Eva Zaharescu a moștenit în totalitate trăsăturile fizice ale mamei sale, Andreea Berecleanu, însă, momentan, nu și profesia. Tânăra pare că își dorește să se îndrepte tot mai mult către o carieră de succes în modelling, pozele sale de pe rețelele de socializare fiind grăitoare în acest sens.

Recent, după ce s-a și aflat că Eva se iubește cu un tânăr cunoscut în lumea mondenă autohtonă, care are și un copil dintr-o fostă relație și a bifat mai multe nume cu rezonanță pe lista lui de „cuceriri”, se pare că Eva a scăpat de tot de inhibiții. Aceasta a pozat pentru Instagram într-un costum de baie extrem de îndrăzneț, cu un sutien decoltat pe sâni și un slip minuscul. Se pare însă că mama ei nu are de obiectat cu privire la aceste apariții ale fiicei sale, având în vedere că aceasta așa alege să se prezinte în mediul online de regulă.

Evei Zaharescu i-a căzut cu tronc un Don Juan din showbiz, care s-a iubit cu multe femei celebre. Este vorba despre Ștefan Manolache (28 de ani), fostul iubit al Andreei Antonescu.

Acesta a publicat câteva imagini pe Instagram, în care apare alături de Eva Zaharescu, și din care reiese că cei doi sunt mai mult decât amici. Relația dintre Eva Zaharescu și Ștefan Manolache este încă la început, cei doi formând un cuplu de la sfârșitul lunii iunie

sursa: click.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *