Blonda lui Adrian Cristea s-a dezbracat de chilotei pentru un pictorial incendiar

Denisa, blonda care a fost protagonista unui material paparazzi, in care fotbalistul Adi Cristea isi petrece noaptea in camera ei de hotel, a realizat o sedinta foto incendiara pentru playboy.ro. Modelul care locuieste la Londra arata absolut tot: ea apare in fotografii fara lenjerie intima, lasand la vedere zone ale corpului la care doar norocosii au avut acces pana acum.

Denisa Botcari nu e la prima experienta in revista Playboy. Ea a mai aparut in paginile revistei la sfarsitul anului trecut, cand a fost remarcata de Adi Cristea, care pe vremea aceea inca ii mai purta sambetele Biancai Dragusanu (in acel moment, aceasta era casatorita cu Victor Slav insa pleca cu Adi Cristea la Paris).

img-1672-edit img-1676-edit img-1738-edit img-1759-edit img-1787-edit img-1846-edit img-1857-edit img-1881-edit img-1889-edit

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 592 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *