Maria Dinulescu cu sanii la vedere pe covorul rosu

Weekendul trecut, Maria Dinulescu a făcut furori la Los Angeles la cel mai important festival de film din lume dedicat minorităţilor sexuale, LGBT (Lesbian, Gay, Bisexual, Transgender). De altfel, Maria este prima româncă din juriul evenimentului aşteptat cu sufletul la gură de reprezentanţii respectivei comunităţi. “M-am bucurat foarte mult să descopăr acest festival pentru că promovează cele mai bune filme LGBT din lume. Cu toate că provin dintr- un mediu conservator, în ultimii ani mi-am propus să merg la cât mai multe filme LGBT, ca să îmi pot oferi şansa să înţeleg mai bine comunitatea lesbinelor, a gay-lor, a bisexualilor şi a transgenderilor”, a declarat Maria Dinulescu. Actriţa a mărturisit că în anturajul ei are persoane care aparţin acestei minorităţi sexuale.

Untitled-25_47_de246939de

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 592 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *