Carmen Bruma, fara sutien la scurt timp dupa nastere

Carmen Bruma arata intregii tari ce inseamna sa duci un stil de viata sanatos prin cat de repede si-a revenit dupa ce l-a adus pe lume pe fiul lui Mircea Badea. Vedeta arată impecabil, la două luni după ce a născut, si nu ezita sa renunte la sutien.

carmen-bruma_30_6c7664065a

Carmen Bruma, iubita lui Mircea Badea, a devenit mamă anul trecut în luna mai când a adus pe lume, prin naștere naturală, un băiețel perfect sănătos. Vedeta, celebră deja pentru promovarea unui stil de viață sănătos și a sportului, a uimit pe toată cu repeziciunea cu care și-a revenit după naștere.

Carmen Bruma topless

Iubita lui Mircea Badea a postat pe blogul personal o imagine uimitoare. Carmen Bruma apare fără sutien, și cu an abdomen plat și tonifiat, în ciuda faptului că, susține ea, poza este făcută la două luni după ce a născut și nu este editată.

Carmen Bruma a dezvăluit și cum a reușit să revină la silueta de invidiat. Ea spune că nu a făcut vreun tratament minune și nici nu a purtat centură postnatală. A mâncat sănătos și a făcut mișcare. Ba chiar și-a permis, o dată pe săptămână, să mănânce dulciuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *