Cea mai dezinhibata mamica! Cum a putut sa iasa pe strada cu sotul si copilul…

O femeie a fost surprinsă pe stradă în compania soţului şi a copilului, într-o ţinută extrem de indecentă, aratand tutror trecatorilor ce fund sexy si bombat are. Un trecător infierbantat a fotografiat-o şi a postat imaginea pe net.

14279569001a51ff44_07790900

Este cunoscut faptul că oamenii îşi doresc să fie în centrul atenţiei cu orice preţ, însă o soţie a întrecut măsura. Femeia a ieşit pe stradă alături de familie, dar şi-a lăsat la vedere tot posteriorul. Imaginea buclucaşă a ajuns virală pe internet.

Cu toate acestea, au existat şi oameni care i-au luat apărarea şi au declarat că pur şi simplu i s-a ridicat rochia în timpul mersului.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 592 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *