Asa arata sanii Loredanei Chivu pregatiti pentru cea de-a patra interventie chirurgicala

Frumoasa blondă s-a lăsat fotografiată înainte de intervenție, în timp ce medicul Kasem i-a desenat liniile importante pentru operație, pentru eliminarea cicatricilor mai vechi și pentru noile implanturi, personalizate și valabile pe viață. Și pentru că va suferi a patra operație la sâni, Loredana a decis să își mărească din nou bustul, urmând să aibă sânii cu un număr mai mari.

loredana chivu goala loredana chivu sani sexy loredana chivu sani loredana chivu tate

Deși a avut emoții înainte de a merge la spital, focoasa blondă și-a luat inima-n dinți, pentru a-și îndeplini încă o dorință legată de trupul ei. Chiar dacă diferențele de mărime nu vor fi mari, Loredana este nevoită să își cumpere alte sutiene și costume de baie. „Am vreo 70 de costume de baie. Nu știu ce o să fac cu ele. Cred că trebuie să îmi cumpăr altele”, ne-a declarat Loredana Chivu.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 592 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *