Cibulkova, adversara Simonei Halep de la Australian Open a pozat nud

Spre deosebire de Simona Halep, care are o imagine de fată cuminte, învingătoarea ei din sferturile Australian Open are un cu totul alt tip de atitudine.

Dominicăi Cibulkova îi place să pozeze sexy și nu a refuzat să o facă chiar dezbrăcată atunci cînd i s-a oferit această șansă.

Astfel, jucătoarea slovacă a acceptat să se dezbrace pentru firma de echipament sportiv Dunlop, dar și în diverse alte pictoriale. Iată mai jos o galerie FOTO cu Dominica Cibulkova.

490x329_dominika_cibulkova_(1) 0x329_dominika_cibulkova_(2) 0x329_dominika_cibulkova_(4) 0x329_dominika_cibulkova_(3)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 592 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *