Vica Blochina goala in cada. Fotografie incendiara!

Vica a hotărât să transmită un mesaj deosebit înainte de culcare. Ea a postat pe Facebook o fotografie în care apare goală puşcă, în cada plină cu spumă. „Noapte bună”, a scris Vica. Deşi fotografia este oricum extrem de incitantă, ceea ce i-a intrigat pe amicii virtuali ai Vicăi este identitatea persoanei care a făcut fotografia.

RTEmagicC_vica_blochina_cada.jpg

„Oare cine a facut poza?”, „O intrebare de baraj, raspunde-mi daca te tine: Cine ti-a facut poza?Piti sau…???”, „O prietena ti-a facut poza?”, au fost întrebările prietenilor de pe Facebook.

Anterior, Vica Blochina postase o altă fotografie, cu ea stând în pat, împreună cu fiul ei şi cu un pahar cu ceai în mână, mărturisind că este foarte răcită. Şi această fotografie a fost făcută tot de către un personaj misterios, subiect care i-a intrigat din nou pe fani.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 592 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *