Știi care e cea mai bună metodă contraceptivă?

Ne place sexul, dar el trebuie făcut respectând anumite reguli, pentru a te bucura de el, fără riscul unei sarcini nedorite sau, mai rău, fără a te îmbolnăvi.

Prezervativul este cea mai uşoară și mai bună metodă contraceptivă nu numai pentru că este foarte sigură, ci şi datorită faptului că nu ai nevoie de consult medical pentru a-l folosi. Prezervativele se găsesc în majoritatea magazinelor şi în farmacii unde o gamă mai largă de produse este în general disponibilă. Deci avem atuul uşurinţei în cumpărare.

Diversitatea mărimilor şi texturilor fac ca această metodă contraceptivă să fie una chiar foarte plăcută deoarece se poate opta pentru prezervative cu striaţii sau cu stratul de latex foarte subţire. Pentru a garanta eficienţa acestei metode contraceptive, este important ca prezervativul să fie scos din ambalaj şi aplicat cu mare grijă. Ambalajul trebuie mereu rup cu mână în zona marcată, fără a folosi dinţii sau alte obiecte ascuţite. El se aplică de la varf spre bază, cu mare grijă pentru a nu-l forţa.

De asemenea, trebuie avută mare grijă la unghii deoarece prezervativul se poate înţepa şi orice gaură îi distruge complet eficienţa. În plus, prezervativele te apără şi de bolile cu transmitere sexuală!

sursa: click.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *