Din nou, goală pușcă: Vica Blochina, poze delicioase pentru fanii ei

Vica Blochina și-a obișnuit fanii cu postările sale, în care demostrează că îi face plăcere să se fotografieze cu puține haine pe ea. De data aceasta, însă, blonda a renunțat de tot la obiectele vestimentare.

Celebra blondă s-a dezbrăcat, acoperindu-se doar cu așternuturile albe imaculat. Dar, din păcate pentru Vica o fană a observat imediat un detaliu incredibil. „Sunt curioasă dacă lenjeria în care ai făcut poză asta e lenjeria la care tot faci reclamă ? Că dacă dai zoom pe poză e ȘIFONATĂ rău?????”, a scris femeia.

Are un iubit mai tânăr

La 44 de ani, Vica Blochina iubește și este iubită și răsfățată de un bărbat mai mic decât ea! După ce a păstrat o vreme relația ascunsă, fosta balerină și-a asumat, în sfârșit, relația cu iubitul tinerel. Cei doi au fost surprinși în ipostaze tandre în public, iar ieri s-au relaxat la un restaurant de fițe din Capitală împreună cu câțiva prieteni.

În ianuarie, cei au fost surprinși în timpul unei plimbări prin magazinele unui mall bucureștean. Deși erau în public, cei doi îndrăgostiți nu și-au ascuns gesturile de tandrețe și s-au ținut mereu de mână. Mai mult, la finalul întâlnirii iubitul misterios a condus-o acasă pe frumoasa vedetă.

Cum a devenit Vica Blochina faimoasă

Vica Blochina s-a născut pe 8 august 1975, în Klaipeda, Lituania, dar locuieşte în România de mai bine de 20 de ani. Vedeta TV s-a afirmat ca balerină în clubul Melody, din Bucureşti, cu o trupă de balet din Lituania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *