Sexy în costum de baie, după ce au slăbit considerabil

Nimic nu este imposibil, când ambiţia este mare! Două vedete de top, Gabriela Cristea şi Amalia Năstase, au reuşit să slăbească enorm, cu dietă şi sport. Acum, îşi permit din nou luxul să se pozeze în costum de baie, la plajă.

Gabriela Cristea (45 de ani), mamă a două fete, a avut, de-a lungul vremii, mai multe probleme cu greutatea corporală, dar de fiecare dată a reuşit să scape de kilogramele în plus. Recent, ea s-a pozat la plajă, în costum de baie, mândră de silueta obţinută cu sacrificii culinare.

A slăbit 25 de kilograme, însă susţine că tot nu a ajuns la greutatea dorită: ”Mai am un drum lung de parcurs, până la forma fizică pe care mi-o doresc dar, cu paşi mici, în fiecare zi, am să-mi ating scopul. Sunt în continuare la dietă, ţin un regim echilibrat, cam 1200 de calorii pe zi, împărţite în 5 mese, 3 principale şi două gustări şi mă simt foarte OK, pentru că mănânc absolut orice, inclusiv dulce o dată pe săptămână şi mă simt foarte bine.

Cred că ăsta e ritmul pe care îl voi ţine. Şi dacă o ţin aşa cred că până la toamnă o să am 50 de kilograme. Pe lângă asta beau minimum 2 litri şi jumătate de apă, beau ceaiuri din plante şi nu m-am apucat încă de sport, pentru că nu mai am când şi nu mai am nici energie, sincer!”, ne-a declarat vedeta, recent, într-un interviu.

Amalia Năstase, tranformată total cu dieta oloproteică

Şi Amalia Năstase (44 de ani), care are două fete şi un băiat, se află într-o formă de zile mari, după ce a scăpat de 35 de kilograme, pozându-se, deunăzi, la piscina din curte. Ea a dezvăluit, într-un interviu, meniul care a transformat-o în fotomodel. Ea a slăbit cu dieta oloproteică.

„Dimineaţa mănânc 50 de grame de prosciutto cu un biscuit de ovăz. Ca gustare, am un măr. Nu mănânc carne de pui pentru că e cam greu să găseşti carne de pui fără tot felul de chestii şi atunci mănânc de vită, de viţel, chiar şi de porc. Orice peşte, somon, în primul rând, fructe de mare. Dimineaţa beau cafea cu unt de cocos, fără zahăr, că n-ai voie zahăr, oricum. Poţi să pui stevia. La cină, mănânc conservă de ton, doi biscuiţi de ovăz sau ou, somon afumat şi 200 de grame de legume”.

Aceasta a menţionat că s-a îngrăşat după ce a născut a treia oară: ”Metabolismul meu mi-a făcut cadou 30 de kilograme pe care mi le-a lăsat ca pe nişte pietre de moară. Am încercat diverse diete, dar efortul era mult mai mare decât numărul de kilograme pierdute. Iar cu fiecare dietă nereuşită, foamea venită din frustrare era şi mai mare. Doctorii la care mergeam îmi spuneau fie că “aia e, vârsta, nu aveţi ce să faceţi ca să fiţi ca înainte”, a mai declarat Amalia Năstase. Recent, ea a fost într-o tabără, la Cheia, unde, timp de o săptămână a participat la şedinte de yoga, de meditaţie, dar a făcut şi scufundări în apă cu gheaţă, timp de câteva minute, pentru călirea organismului, toate acestea sub atenta supraveghere a unui specialist şi în urma unui consult medical.

sursa: click.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *