Heidi Klum complet goala in asternuturi

La aproape 42 de ani, modelul german Heidi Klum este încă la mare căutare pentru prezentările de modă.

Designerii sunt îndreptățiți să și-o dorească pe frumoasa Heidi în show-urile lor. Nemțoaica arată acum, la vârsta la care moda este pentru multe foste modele își văd cariera de pe podium în umbra amintirilor.

Că timpul a fost prietenos cu Heidi se poate vedea comparând fotografii realizate la distanță de mulți ani.

După ce paparazzii au surprins-o, recent, în sânii goi, modelul a publicat pe pagina ei de pe un site de socialiazare, o imagine nud realizată în urmă cu mai mulți ani. Fotografia, deși alb-negru, a primit mii de aprecieri.

h3_18_016edbded8 heidi_29_62b7591fa7

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 592 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *