Jodie a incins serverele Instagram cu poza asta fara chiloti

Jodie Marsh este o cunoscuta vedeta din Marea Britanie, iar de curand a surprins cu niste fotografii pe care le-a postat pe contul personal de Instagram.

media_142105563555819200

Una dintre ele o infatisa pe bruneta in costum de baie, o poza facuta chiar in propria baie. Jodie le-a promis fanilor ca daca aceasta poza va strange peste 5.000 de like-uri, atunci le va arata ca s-a bronzat „cu urme”.

Evident ca „smecheria” a tinut si in cateva momente imaginea a acumulat 7.000 de like-uri, iar Jodie s-a tinut de promisiune si s-a fotografiat goala.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 592 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *