Irina Shaik a renuntat la sutien si se distreaza cu un barbat pe nisipul fierbinte

Irina Shayk (29 de ani) a participat la o ședință foto pentru o celebră revistă. Rusoaica a rămas în sânii goi pe plajă și a flirtat cu fotograful.

003

Irina Shayk s-a despărțit de Cristiano Ronaldo la începutul anului, provocând cel mai mare șoc din showbiz-ul mondial. Gurile rele spun că rusoaica s-ar fi cuplat cu un miliardar rus. Irina a spus că viitorul bărbat trebuie să fie fidel, văitându-se, indirect, că fotbalistul de la Real Madrid ar fi înşelat-o.

Acum, Irina Shayk a pozat din nou în Sports Illustrated și filmulețul cu ședința foto a apărut pe internet. Rusoaica este mai sexy ca oricând.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 592 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *