Si-a aratat fundul in DIRECT la TV

Cei doi prezentatori se aflau la un eveniment monden din Brazilia, unde erau invitate mai multe vedete. Printre participantele la sindrofie și o brunetă focoasă, care, spre uimirea celor doi amfitrioni, s-a oprit să stea de vorbă cu ei.

tv-prezentatori_e55e425dd2

După ce au scos câteva cuvinte și o… râgâitură de la tânăra petrecăreață, aceasta a dat să plece, însă, pusă pe șotii, frumoasa și-a ridicat fusta de sub care i s-a văzut fundul superb: bronzat, tonifiat și perfect proporționat.

Când au văzut dotările domnișoarei, prezentatorii au rămas uluiți, după care au început să se amuze pe seama gestului domnișoarei.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 592 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *