Lora, goala in cada! S-a poza purtand doar o pereche de pantofi

Este una dintre cele mai dorite femei din Romania si stie asta iar de data asta a fortat nota, dar a acoperit destul de mult încât să îi facă pe admiratorii să deducă sau să își imagineze. Ea a s-a lăsat fotografiată goală, în cada plină cu apă, dar fără să arate nici o zonă intimă a corpului.

lora dezbracata

Deși era în apă și, evident, nu purta haine, Lora apare în poză… încălțată cu pantofi cu toc. ”Când o femeie se îndragostește de o pereche de pantofi, totul devine posibil. Eu când iubesc ceva, devin creativă…”, a scris Lora, menționând că pantofii pe care îi poartă nici nu există încă pe piață, dar că e foarte mândră de ei.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 592 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *