Madalina Ghenea, in sfarsit goala pusca

Mădălina Ghenea a realizat o scenă fierbinte pentru filmul „Giovanezza“. Filmul va avea lansarea în mai, însă până atunci, cinefilii se pot delecta cu imagini din trailerul lansat de curând. În câteva imagini date publicităţii, Mădălina, care joacă rolul unei câştigătoare a titlului de Miss Universe, este admirată Fred (Michael Caine) şi Mick (Harvey Keitel).

ghenea_4b38ae

Imaginile cu românca goală au făcut furori în online și mulți s-au declarat încântați de formele Mădălinei. Nu-i așa că e una dintre cele mai frumaose românce?

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 592 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *