Seamana leit cu Bianca Dragusanu si s-a pozat goala in pat!

Ella, sosia Biancăi Drăgușanu, face furori pe rețelele de socializare cu fotografii îndrăznețe, în care nu poartă haine.

Frumoasa clujeancă se află în vacanță și se răsfață la un hotel de lux, de unde a și postat fotografiile. Ea apare în pat, fără haine, acoperită doar în părțile esențiale cu un prosop alb.

bianca dragusanu sosie bianca dragusanu

Ella este originară din Cluj, şi este una dintre numeroasele tinere care au visat sau visează să calce pe urmele Biancăi Drăguşanu. Modelul de 25 de ani a făcut însă mai mult decât să îşi dorească: a cheltuit bani grei ca să semene cu idolul ei. Aceasta a dat 8.000 de euro pe operații estetice, astfel încât să semene din ce în ce mai mult cu originalul.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 592 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *