Mihaela Răducu, cea mai sexy tânără de pe Instagram

Sâni mari, fund bombat, Mihaela are tot ce și poate dori un bărbat la o femeie. Nu e de mirare că tânăra de 25 de ani a devenit una dintre cele mai urmărite apariții de pe Instagram, platforma socială unde pune poze dintre cele mai sexy.

„Iepurașul” iubește să pozeze super-sexy!

Judecând după data de naștere expusă pe profilul său de Instagram, ne dăm seama că Mihaela are 25 de ani și este foarte, foarte sexy, dar asta se poate vedea cu ochiul liber! Are niște forme de invidiat: un posterior bombat, un bust generos, o talie subțirică și trăsături de păpușică!

Din câte ne putem da seama, pasiunea cea mai mare a Mihaelei Răducu este fotografia. Și nu, nu în calitate de fotograf, ci în calitate de model! Focoasa șatenă postează numai fotografii „obraznice”, spre deliciul tuturor celor care o urmăresc, aproape 44.000 la număr.

„New Supermodel?? / Sexoasă mică? / Doamne, sunt naturali???? / Visez la tine noapte de noapte / Vai, cât de sexy ești / Mă primești și pe mine lângă tine în pat? / Mamma mia / Oh, Doamne, am murit și am ajuns în Rai?”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care le primește sexoasa Mihaela, pe contul său de Instagram, la fotografiile pe care le postează zi de zi.

Toate pozele ei mai mult decât sexy pot fi văzute pe Instagram.

sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *