Nu ar putea să treacă vara asta fără o poză cu Anna Lesko dezbrăcată

E vară, e soare… Anna Lesko e goală! Internetul a luat-o razna după ultima fotografie publicată de artistă. Imaginația fanilor a fost pusă la contribuție și au înroșit butonul de like.

Anna Lesko este una dintre cele mai sexy femei din showbiz-ul românesc. Artista este conștientă de atuurile pe care le are și nu ezită să se fotografieze în ipostaze incendiare.

Anna lesko lovește din nou! Cântăreața a publicat, pe contul ei de Instagram, o fotografie în care apare… în costumul Evei. În mână ține un cuhețel de lavandă și ca să nu se vadă, totuși, mai mult decât trebuie… Anna Lesko și-a acoperit părțile intime cu un coș din paie.

Chiar și așa… imaginația fanilor a luat-o razna! Și… pe bună dreptate. Anna Lesko arată demențial! (CITEȘTE ȘI: INCREDIBIL! CE ÎȘI PUNE BIANCA DRĂGUȘANU ÎN BAGAJ CÂND PLEACĂ LA MARE: ”CUNOSC O SINGURĂ PERSOANĂ CARE ARE MAI MULTE CHESTII DECÂT MINE”)

”Lavanda💜
Tu cu ce asociezi mirosul de lavanda?”, a scris Anna Lesko în dreptul fotografiei.

Mai multe fotografii cu Anna goală:

Anna Lesko s-a despărțit de tatăl copilului ei

După aproximativ opt ani de relație, unul dintre cele mai discrete cupluri de pe scena mondenă s-a destrămat. Anna Lesko și DJ Vinnie, așa cum este cunoscut Adrian Neniță, și-au spus definitiv ”Adio”. Cu toate că Anna Lesko și DJ Vinnie au decis să meargă pe drumuri separate în viață, cei doi s-ar fi înțeles în privința copilului.
De dragul băiețelului lor, cei doi au decis să colaboreze și să facă tot ce le stă în putință pentru buna creștere a lui Adam.

sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *