Salma Hayek in sanii goi la 48 de ani

Salma Hayek a realizat un pictorial incendiar pentru numărul de august al revistei Allure Magazine. Actriţa de origine mexicană s-a lăsat fotografiată topless de celebrul artist francez Patrick Demarchelier.

salma1_01_093d75774d

Actrița este cât se poate de mândră de rezultat și a comentat fotografiile pentru presa internațională. „Credeam că mâinile mele sunt mai mari. Sunt mari, dar nu suficient de mari pentru a-mi acoperi sânii. Au acoperit suficient, dar, în mintea mea, ei acopereau mai mult“, a spus Salma Hayek.

Aceasta a adăugat: „Este important să te simţi liberă… şi, la vârsta mea, este incitant să poţi să mai faci astfel de fotografii”.

Cât despre tratamentele cu botox, Salma Hayek a spus: „Când eram tânără, au încercat să-mi vândă ideea că dacă nu fac tratament cu botox, voi face riduri. Slavă domnului că nu am făcut acest lucru”.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 592 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *