Singura femeie din Playboy care nu a fost photoshopata!

Nicoleta Luciu facea furori in pictorialele nud din revistele dedicate barbatilor, dar asta s-a intamplat la inceputul anilor 2000. Acum, Dan Boerescu, fostul director al revistei Playboy recunoaste ca Luciu este singura vedeta ale carei poze nu au fost modificate in Photoshop.
Nicoleca are acum 33 de ani, este casatorita si are patru copii dar a ramas aceeasi femeie frumoasa care incingea mintea barbatilor in urma cu zece ani, prin pictorialele sexy de la inceputul anilor 2000, pe cand avea doar 20 de ani.

Nicoleta Luciu a realizat primul sau pictorial nud, in revista Playboy, numar care s-a bucurat atunci de un real succes si a propulsat-o si mai mult pe Nicoleta in showbizz. Dan Boerescu, fostul director al revistei Playboy a marturisit  faptul ca, intr-o lume in care femeile sunt perfecte doar in reviste, cu ajutorul photoshopului, Nicoleta a fost singura vedeta care nu a avut nevoie de nici un retus: „In primele pictoriale, Nicoleta avea un corp la care nu aveai ce sa modifici. Era naturala si superba!

Nicoleta Luciu 2 Nicoleta Luciu 3 Nicoleta Luciu Nicoleta Luciu 4

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *